Lees de verhalen en ervaringen van onze huurders

Hoe is jouw ervaring met het vakantiehuis Marretoer?

Heb je ons vakantiehuis gehuurd?  Geef dan hieronder je feedback, verhalen, beoordeling of reactie.  Bij voorbaat hartelijk dank!

Q

Geef je review...

    Wij hebben vakantiehuis Marretoer gehuurd in
    maand :
    jaar :

    Ik ga akkoord met publicatie van mijn review op deze webpagina.

     

    De verhuurder is erg gastvrij. De woning is netjes en schoon. Door de toplocatie aan het water met privé steiger is het een goede plek om te zeilen.
    (bron: www.airbnb.nl)

    Myrna

    (oktober 2020)

    I would highly recommend this Airbnb in Friesland. Many people flock to Amsterdam without exploring this beautiful part of Holland. This house is on the water near some beautiful waterways, rivers and lakes. It is also a great place to cycle.
    (bron: www.airbnb.nl)

    Anne

    (oktober 2020)

    Een hele mooi, nette en schone woning aan het water. Met gastvriendelijke hosts die snel reageren en zeer behulpzaam zijn. Het interieur was vernieuwd, dus het zag er verzorgd en gezellig uit en het bood veel comfort. Wij hebben een heel fijn verblijf gehad!
    (bron: www.airbnb.nl)

    Tessa

    (september 2020)

    Geweldige locatie en prima huis
    (bron: www.airbnb.nl)
    Jet

    (september 2020)

    claudia, met het gezin. Gaf in augustus 2020 gemiddeld een 8,3
    (bron: www.micazu.nl)

    claudia

    (15-8-2020)

    Fijn huis op een geweldige locatie dicht bij de bekende Friese meren. Alhoewel het huis ietwat gedateerd is, is het van alle gemakken voorzien. Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad!
    (bron: www.airbnb.nl)

    Wim

    (augustus 2020)

    Wonderful location, quite and beautiful, especially if one likes being on a water. Lovely playground on the lake nearby. The hosts are very welcoming and helpful. Highly recommended, we loved our stay. Thank you for everything!
    (bron: www.airbnb.nl)

    Thomas

    (juli 2020)

    Mooi huis op een super locatie in friesland
    Pluspunten : De rust en ruimte , en het gastvrije ontvangst. Was echt super voor mekaar. Super verblijf gehad en het weer deed natuurlijk ook zn best, heel ruim en compleet huis aan het water voor mensen die de rust zoeken.
    (bron: www.booking.com)

    Wilfred

    (26-6-2020)

    Perfect verblijf voor het hele gezin. Ook het huren van een boot kan via Jelly, super geregeld.
    (bron: www.airbnb.nl)

    Kelly

    (juni 2020)

    Heerlijke plek, rustige buurt met opvallend veel vogels. We hebben veel plezier gehad van de mee-gehuurde Randmeer – het vogel reservaat aan overzijde van het kanaal is bijzonder en mooi
    (bron: www.airbnb.nl)

    Meindert

    (mei 2020)

    Echt vakantiegevoel!
    Pluspunten : De ligging en tuin.
    Minpunten : Niets.
    (bron: www.booking.com)

    Lisette

    (11-5-2020)

    Super schöne Ferienwohnung
    Einfach nur alles TOP!!!
    (bron: www.vrbo.com)

    Daniel C.

    (14-10-2019)

    Mooi Vakantiehuis.
    Mooi plekje en fijn huis! Helaas was het huis nog niet klaar toen we kwamen en de motor van het bootje deed het niet. Wel hebben we een heel fijn weekend gehad in een gezellig ruim huis!
    (bron: www.vrbo.com)

    Roelie d.

    (23-9-2019)

    Fantastisch huis gelegen aan het water, we hebben heerlijk genoten! Jelly reageert snel en is ontzettend attent!
    (bron: www.airbnb.nl)

    Mia Rosa

    (september 2019)

    Een heerlijke plek voor een familievakantie aan en op het water!
    Prachtig gelegen, toegankelijk familiehuis, prima faciliteiten en een heerlijke sportieve sfeer. Zeer vriendelijke en betrokken eigenaren.
    (bron: www.vrbo.com)

    Paul E. Maastricht

    (3-9-2019)

    Volledig tot rust gekomen, perfect voor ons gezin
    Pluspunten : Totale pakket, rust, reinheid, regelmaat. Aan het huis ligt het water incl steiger. Per boot kun je direct naar de Friese meren, heerlijk
    Minpunten : Eigenlijk niets
    (bron: www.booking.com)

    Xander

    (31-7-2019)

    Mooi huisje op een goeie locatie.
    (bron: www.airbnb.nl)

    Bram

    (juli 2019)

    Desiree, met groep. Gaf in juni 2019 gemiddeld een 8,4
    Wij zijn hier met 3 vrienden stellen geweest. Het was een onvergetelijk weekend en Jelly is geweldig, wat een hartelijk en warm mens! Voor de duidelijkheid: we hadden onze eigen boot meegenomen.
    (bron: www.micazu.nl)

    Desiree

    (15-6-2019)

    Wij hebben genoten van een weekend in Marretoer. Mooi en ruim huis, heel schoon en op een prachtige locatie. Wij hebben heerlijk gezwommen, buiten gezeten en gebarbecued. Het conta… lees verder
    (bron: www.airbnb.nl)

    Jennifer

    (juni 2019)

    Het vakantiehuis van Jelly is een perfect PRACHTIG mooi sfeervol huis aan het water, waar werkelijk alles aanwezig is van keukenapparatuur tot en met de fris gewassen handdoeken op de badkamer, echt TOP!Het huis ademt een heerlijke sfeer uit. De tuin wat grenst aan het water is heerlijk, ook hier ontbreekt het aan niks, ligbedden, open haard en genoeg tuinmeubilair is aanwezig. De mooie aanlegsteiger, is de perfecte steiger voor je eigen boot aan te leggen. De PRACHTIGE bloemen wat Jelly voor ons als welkomstboeket had neergezet, geeft direct aan wat een vrolijke hartelijke, gastvrije vrouw ze is, nogmaals hartelijk bedankt voor alles,lieve Jelly. Wij hopen zeker nog eens terug te komen in de toekomst. Groetjes van ons allemaal.
    (bron: www.airbnb.nl)

    Marloe.

    (juni 2019)

    Voortreffelijk
    Pluspunten : Das Haus ist sehr schön, die Ausstattung sehr komfortabel, alles was man benötigt ist vorhanden. Die Lage ist traumhaft, direkt am Wasser mit eigenem Steg. Die Vermieter sind super nett und sehr großzügig. So durften wir am Abfahrtstag länger bleiben, da nicht direkt nach uns vermietet war.
    Minpunten : Da gibt es nichts
    (bron: www.booking.com)

    Sabine

    (23-5-2019)

    Wir haben uns sehr wohl gefühlt und werden wieder kommen!
    Pluspunten : Es war schön ruhig und die Lage war top!!!
    (bron: www.booking.com)

    Aly

    (28-4-2019)

    We hebben met een groep een geweldig rustig en relaxt weekend gehad. Heerlijk geslapen op de goede bedden en lekker samen kunnen koken en eten. Perfect huisje voor een iets groter gezin of een kleine groep die lekker wil genieten van een paradijsje aan het water in Friesland dichtbij Snits.
    (bron: www.airbnb.nl)

    Dorien

    (september 2018)

    We hebben genoten van het heerlijke huis in Uitwellingerga. Het ligt prachtig aan het water en je vaart met een boot, die Jelly tegen zeer redelijke vergoeding voor je kan regelen, zo het Snekermeer op. De begane grond is ruim, gezellig, compleet en uiterst comfortabel. Wel hebben we bij sommige van de lampen even gezocht waar de schakelaar zit. Op de verdieping zijn de badkamer en de slaapkamers: De hoofdslaapkamer is mooi, ruim en heeft een goed 2 persoons bed. De kamer heeft tevens een prachtig balkon met uitzicht op de tuin en het water. De badkamer is keurig en voldoet aan alle verwachtingen. De overige twee slaapkamers zijn minder ruim maar als het licht uitgaat merk je daar niets van. Wat wat ons betreft zeker niet slecht maar wel voor verbetering vatbaar is zijn de tweepersoonsbedden in deze kamers. Die vonden wij aan de krappe kant (120 en 140 breed) Bij het betreden van de verdieping merk je dat de vloer behoorlijk kraakt, dus midden in de nacht ongemerkt even naar de koelkast of het toilet gaan is lastig. Toch heeft niemand van ons dit uiteindelijk als storend ervaren. Jelly vraagt een borgsom. In de website staat dit vermeld onder de huisregels. Wij hebben dit over het hoofd gezien. Ik heb Jelly aangeraden om (ook) apart van de huisregels te vermelden dat er een borgsom gevraagd wordt. Wij werden, terwijl een borg eigenlijk logisch is, toch een beetje verrast dat we onverwacht nog een bedrag moesten betalen. Vanzelfsprekend krijgen we dit bedrag terug als we het huis en de inhoud netjes en heel achterlaten.
    (bron: www.airbnb.nl)

    Faisal

    (september 2018)

    Super leuke week gehad in Uitwellingerga!
    We hebben een hele leuke week gehad in Uitwellingerga! Het huis is heel centraal gelegen, een goede uitvalsbasis om de Friese meren te gaan verkennen! Een boot, een stijger en de zon, wat wil je nog meer? De kinderen vonden het geweldig om zo vanuit de tuin het water in te kunnen springen! Prima huis op leuke locatie!
    Groet, Familie Hamer
    (bron: www.vrbo.com)

    Marieke H.

    (18-8-2018)

    Superlocatie! Boot lag (op verzoek) klaar! Fijne incheck! Voor herhaling vatbaar!!
    (bron: www.airbnb.nl)

    Marga

    (augustus 2018)

    Unser aufenthalt in Jellys Haus war sehr schön. Das Haus ist super ausgestattet und sehr gemütlich. Die Absprachen liegen problemlos, genau wie das ein – und auschecken. Die Lage direkt am Wasser ist sowieso unschlagbar. Wir kommen gerne wieder!! 🙂
    (bron: www.airbnb.nl)

    Hannah

    (augustus 2018)

    Sehr zu empfehlen
    (bron: www.airbnb.nl)

    Manuel

    (augustus 2018)

    Op deze A locatie hebben we volop kunnen genieten van de natuur, het sfeervolle huis.
    Gezellig ingerichte woning waar we ons meteen thuis voelden. Vanaf de eigen aanlegsteiger aan het water waar de kinderen konden zwemmen maakten we prachtige tochten met de boten door Friesland. We snappen nu waarom deze mooie provincie is uitgeroepen tot nr 3 van Lonely Plannet Europe. Er zijn mooie fietspaden en veel authentieke dorpjes waarvan het dichtbij gelegen Sneek een van de grootste is. Daar hebben we een
    paar zeer gezellige avonden doorgebracht op de terrassen in de binnenstad en ook heerlijk gewinkeld.
    Op het terras bij de woning hebben we gebarbecued en genoten van het zwemmen van de kinderen en van de rust.
    Een echte aanrader om hier je vakantie of lang weekend door te brengen.
    (bron: www.vrbo.com)

    (anoniem)

    (10-8-2018)

    Super
    Schönes Haus und eine freundliche und hilfsbereite Vermieterin. Alles top.
    (bron: www.vrbo.com)

    Heiner W.

    (21-6-2018)

    In dit huis kun je heerlijk vertoeven! De tuin aan het water is erg ruim en we hebben er lekker gebarbequed in de open haard. Bovendien is Sneek is op korte afstand van het huis. Het contact met Jelly vooraf was duidelijk. Ons korte verblijf voelde echt als vakantie!
    (bron: www.airbnb.nl)

    Annemieke

    (juni 2018)

    Wunderschöne Pfingsttage in Friesland
    Wir haben 4 wundervolle Tage in und um Jellys Ferienhaus in Uitwellingerga verbracht.
    Das Haus ist toll eingerichtet und die Lage ist traumhaft. Mit dem Boot ist man schnell auf dem Sneekermeer und ein Naturschwimmbad ist zu Fuß schnell errreicht.
    Abgesehen von der sowieso schon tollen Kommunikation mit Jelly, hat Jelly uns auch noch ein Segelboot von einem Vermieter organisiert und direkt an den zum Haus gehörenden Steg legen lassen – ein toller Service!
    Wir kommen sicher wieder – danke!
    (bron: www.vrbo.com)

    Mareike K.

    (4-6-2018)

    We hebben echt genoten van het prachtige huis, de rust , bootje kan zo voor de deur en je kunt prachtig varen , bent zo in Sneek. Huis is zeer comfortabel , Jelly is erg gastvrij , Communicatie en ontvangst zeer goed.
    (bron: www.airbnb.nl)

    Anna En John

    (augustus 2017)

    Een heerlijke plek aan het water dicht bij het Sneekermeer
    Jelly, We hebben de pinksterdagen met 6 personen in je huis mogen verblijven. Het is een heerlijke plek aan het water dicht bij het Sneekermeer.
    Prima kunnen zeilen, vissen, lezen en ook genieten van de rust. Geweldig!
    (bron: www.vrbo.com)

    Bart B.Borne

    (19-7-2017)

    Sehr erholsam!!!
    Wir (4 Erwachsene, 3 Kinder und ein Hund) hatten ein wunderschönes verlängertes Pfingstwochenende in diesem süßen Haus. Die Betreuung und Kommunikation mit Jelly, der Besitzerin, war sehr nett und hilfreich. Besonders schön war unser Bootstag, wir haben die Schaluppe gemietet und haben den gesamten Tag auf dem Wasser verbracht.
    Fazit: wir kommen gerne und ganz bestimmt wieder!!!!
    (bron: www.vrbo.com)

    Antje B.

    (18-7-2017)

    Familie uitje
    Toplocatie , huis netjes en schoon , eigenaresse super lieve vrouw , mooi weer lekker buiten gegeten en in de ochtend met de boot op pad , die aan de steiger voor de deur lag , geweldig weekend gehad !!!
    (bron: www.vrbo.com)

    Nancy S.

    (4-7-2017)

    Entspanntes Familienwochenende
    Wir hatten ein sehr schönes und entspanntes Familienwochenende . Vor allem die Polyvalken direkt vor der Haustür waren super und wir haben einen tollen Tag auf dem Sneeker Meer gehabt. Aber auch die beiden Terrassen wurden ausgiebig von uns genutzt.. Jelly hat uns sehr freundlich wilkommen geheissen und hat uns mit guten Tipp für unser Wochenende versorgt. Das einzige was wir im Haus vermisst haben war eine Tee/Kaffeekanne. Gerne kommen wir wieder.
    (bron: www.vrbo.com)

    Christine L.

    (18-6-2017)

    Super idyllisch, einfach herrlich.
    Ein traumhaftes Haus in top Lage. Die Gegend ist sehr schön.
    Wir hatten einen tollen Aufenthalt bei super Wetter.
    Sehr netter Kontakt zur Vermieterin, sie hat uns herzlich empfangen.
    Wir kommen gerne bei Gelegneheit wieder. Liebe Grüße
    (bron: www.vrbo.com)

    MONIKA B.

    (11-6-2017)

    Schönes Osterwochenende
    Wir waren über das verlängerte Osterwochenende in diesem gemütlichen Ferienhaus, es war alles wie in der Beschreibung angegeben. Es war sauber und schön eingerichtet, im Garten konnten die Erwachsenen grillen und entspannen und die Kinder nach Ihren Ostereiern suchen. Wir haben über die Vermieterin zusätzlich eine Schaluppe gebucht konnten die Landschaft rund ums Haus per Boot erkunden. Jelly ist eine wundervolle Vermieterin wir können das Objekt nur weiter empfehlen und kommen selbst auch wieder!
    (bron: www.vrbo.com)

    Igor H.

    (3-5-2017)

    Stay near Sneek
    Wonderful vacation home sleeps 6 very comfortable! Beautiful Quiet neighborhood with a Hotel/Restaurant right up the street! Rent a boat if you can it’s perfectly situated!
    (bron: www.vrbo.com)

    Tim & Anna B.

    (4-8-2016)

    Bezaubernde Tage in Uitwellingerga
    Ina + Stefan: Es stimmte einfach alles bei unserem kurzen Aufenthalt in Uitwellingerga: der freundliche Empfang von Jelly in ihrem schönen Haus, mit dem sich zum Kanal hin erschließenden Garten. Der Pollyvalk lag am hauseigenen Bootssteg und wartete darauf, dass wir losssegeln.Dies konnetn wir an allen Tagen ausgiebig. Das traumhafte Wetter lud am Abend dazu ein, lange auf der Terrasse zu sitzen und den herrlichen Blick zu genießen und die Ruhe zu spüren. Es fehlte uns an nichts. Einfach perfekt!!! Wir haben uns sehr wohlgefühlt und wir wollen gerne wiederkommen.
    (bron: www.vrbo.com)

    Ina C.

    (6-6-2016)

    Super leuk huisje met alle comfort. Leuke ruimtes, veel licht en prachtig gelegen in een rustige buurt aan het water. Zeker aan te raden is een sloepje huren en eens aan te leggen aan je eigen steiger 🙂
    (bron: www.airbnb.nl)

    Alexia & Christophe

    (mei 2016)

    Het huisje aan het water is heerlijk! Een mooie rustige omgeving. Lekkere zitplaatsen in de tuin. Parkeervoorziening voor de deur. Het huis is leuk ingericht. En de keuken heeft alles wat je nodig hebt. Jelly is een hele fijne gastvrouw, ze heeft ons goed geholpen.
    (bron: www.airbnb.nl)

    Marloes

    (september 2015)

    Zum Wohlfühlen
    Sehr schönes Haus in toller Lage.
    Sauber und gut eingerichtet.
    Nette Vermieterin.
    (bron: www.vrbo.com)

    Jürgen L.

    (16-8-2015)

    Het huis van Jelly is super en de ligging uitstekend! Lekker aan het water en voorzien van allen gemakken. Bovendien is zij een perfecte gastvrouw, dus zorgt ervoor dat alles goed geregeld is. De boot was fantastisch en wij hebben heerlijk gevaren. Echt een aanrader! Bedankt!
    (bron: www.airbnb.nl)

    Tim

    (augustus 2015)

    A very nice place for nice holiday
    We spent a very nice week in this house. The owner, Jelly, is very sympathic and she warmly welcome us. Her house is very comfortable and clean. The location is very calm and pleasant. I recommand this house for a family with 3 childrens. But take care of water just in front of the garden ! If I had something negative to add, I would say that one thing is missing in the house : a toaster for breakfast ! But It is a detail ! 😉 not very important.
    (bron: www.vrbo.com)

    Nathalie A.

    (4-8-2015)

    Hoe zijn jouw ervaringen met vakantiehuis Marretoer?

    Heb je ons vakantiehuis gehuurd? Geef dan hieronder je feedback, verhalen, beoordeling of reactie. Bij voorbaat hartelijk dank!

    Q

    Geef je review...

      Wij hebben vakantiehuis Marretoer gehuurd in
      maand :
      jaar :

      Ik ga akkoord met publicatie van mijn review op deze webpagina.